Inspiratie & tips

Kleur in de keuken

di 22 september 2009 |  Inspiratie & tips |  door:  |  reageer (2)

Kleur in de keuken

Keuken met dessin
Koos men voorheen vaak voor veilig wit, zwart of houtkleurige frontjes, tegenwoordig zie je steeds meer kleur in de keuken. Mensen durven ook verder te denken dan alleen te spelen met kleur. De laatste trend in de keuken is dessinering. Maar dan niet de wandtegels beplakken met stickers, maar een echt dessin op het keukenkastje of aanrechtblad.

Gekleurde keukenapparatuur
Opvallend is dat er steeds vaker gekozen wordt voor felgekleurde keukenapparatuur. RVS zal altijd blijven, maar verschuift op het moment wel naar de achtergrond. Denk bij gekleurde apparatuur bijvoorbeeld aan een lichtroze koelkast (bv van SMEG), een kanarie gele wasmachine of een groene oven. Qua kleur mag alles in de keuken! Denk hierbij ook aan keukenaccessoires in knalkleuren. Ik heb zelf een lichtblauwe koelkast en een vrolijke behangetje in de keuken.

Leuke keukeninfo vind je ook op de website van het woonblad 101 Woonideeën: 101woonideeen/keuken.

Welke kleuren zijn er in jouw keuken te vinden? Ik ben erg benieuwd, dus laat een reactie achter.REACTIES (2)

een keukenblad is de constante factor in kleuren in de keuken, deze zijn in meer kleuren te krijgen dan men denkt….. hier is een mooie site waar je online verschillende bladen kan zien http://www.natuursteen-blad.nl

wouter / oktober 25, 2010, 19:32 uur

Graag zou ik in als hopeloos keuken prinses kleur advies willen hebben voor mijn keuken. De perenkleurige kasjes met zwart granietblad zijn opzich goed.
Mijn man is een donker muis grijze matte tegel aan het leggen. Opeens lijkt de balans uit de keuken door de lichte muren.
De keuken ligt op het Noorden en ik weet niet wat de keuken “warm “laat lijken. Kunt u me misschien een kleuradvies geven?Heel hartelijk bedankt!
Lennie

Lennie-ester / december 16, 2010, 21:05 uur

REAGEER

anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.
Let op: de code is hoofdletter gevoelig.


Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.


Privacy- en Cookiebeleid
Terug