Inspiratie & tips

Flexa Creations

do 15 december 2011 |  verf |  door:  |  reageer (0)

Bekijk de kleuren uit de Flexa Creations verfcollectie

Kleur is heel persoonlijk, maar voorop staat dat jij je fijn voelt bij een kleur in huis. Deze gedachte heeft een grote rol gespeeld bij de totstandkoming van Flexa Creations. Verras jezelf met de kleuren uit deze nieuwe verfcollectie van Flexa.

Welke inrichting of stijl je ook kiest, zorg ervoor dat de kleuren passen bij wie jij bent. Er is slechts één manier om je interieur kleur te geven: jouw manier. Neem als uitgangspunt kleuren die jij mooi vindt. Romantisch en sober kunnen op verschillende manieren bereikt worden. Met veel kleur, maar ook met sobere tinten. De sfeerbeelden op deze pagina zijn hier het bewijs van.

Flexa Creations
De nieuwe verfcollectie Flexa Creations bestaat uit gedurfde kleuren. Aan de hand van verschillende ruimtes in huis – hal, keuken, zitkamer, badkamer, leesruimte, kinderkamer, huiskamer – worden de kleuren getoond. Van neutrale basiskleuren als grijzen en witten, maar ook een warme paars en een retro rood. Of je nou van zachte kleuren of van felle tinten houdt, jouw kleur zit er vast en zeker bij.

Dekt in één keer
Flexa Creations is verkrijgbaar in muurverf (extra mat en zijdemat), lak (hoogglans, zijdeglans en mat) en schoolbordverf. De producten van Flexa Creations zijn van superieure kwaliteit. De lakken en muurverven zijn in één keer dekkend en gemakkelijk aan te brengen.

Nieuw: online brochure
In de online brochure vind je nog veel meer inspiratie over hoe je de kleuren uit de Flexa Creations kunt toepassen in je eigen interieur. De retrovormen- en kleuren hiernaast worden bijvoorbeeld nog eens versterkt door de wand die is geverfd in de uitgesproken kleur FlowerBulb. Komt dit rood je bekend voor? De kleur lijkt verdacht veel op de Flexa kleur van het jaar 2012 B8.44.43. Kijk in de online brochure voor alle 35 basiskleuren, 12 metallics en schoolbordverf.

Tijdelijk gratis kleurstalen
Passen de kleuren uit de nieuwe verfcollectie Flexa Creations helemaal bij jou? Kleurstalen uit de collectie zijn nu tijdelijk gratis aanvragen via de kleurstalen service. Handig om thuis bij de muur te houden. Zo weet je zeker of de kleur thuis net zo mooi staat als jij in je hoofd hebt. Wil je de kleuren hieronder als kleurstaal bestellen? Klik op de kleur om direct naar de stalenservice te gaan.

Nieuwe verfkleur
Wil je een nieuwe kleur in huis, maar vind je het lastig om te kiezen welke kleur dat precies moet worden? In het artikel ‘Verfkleuren kiezen‘ vind je tips en advies.

Kleuren bij de keuken (v.l.n.r.): 

Kleur 1: Camouflagegroen – Flexa Creations collection

Kleur 2: Early Dew – Flexa Creations collection

Kleur 3: Industrial Grey – Flexa Creations collection

Kleur 4: Frosted Sky – Flexa Creations collection

 

Kleuren bij de kinderkamer (v.l.n.r.):

Kleur 1: Magic forest – Flexa Creations collection

Kleur 2: Olive tree – Flexa Creations collection

Kleur 3: Oldtimer rally – Flexa Creations collection

Kleur 4: Rays of sunlight – Flexa Creations collection

 

Kleuren bij de hal (v.l.n.r.):

Kleur 1: Flower bulb – Flexa Creations collection

Kleur 2: Cafe latte – Flexa Creations collection

Kleur 3: Raspberry Swirl – Flexa Creations collection

Kleur 4: Retro Vibe – Flexa Creations collection

 

Kleuren bij de zitkamer (v.l.n.r.):

Kleur 1: Sandy Beach – Flexa Creations collection

Kleur 2: Morning Snow – Flexa Creations collection

Kleur 3: Stylisch Pink – Flexa Creations collection

Kleur 4: Soft Pearl – Flexa Creations collectionREACTIES (0)

Nog geen reacties.

REAGEER

anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.
Let op: de code is hoofdletter gevoelig.


Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.


Privacy- en Cookiebeleid
Terug