Inspiratie & tips

Kleurpalet van de week: Golden touch

ma 5 november 2012 |  verf |  door:  |  reageer (0)

Kleurpalet Golden Touch

Het kleurpalet van de week is geïnspireerd op de nieuwe kleurtrend Touch of Glamour. Je ziet vier mooie, neutrale kleuren die passen bij elke tijd van het jaar. Toch willen we tijdens de feestdagen vaak iets speciaals toevoegen aan ons interieur. Het gouden tintje leent zich daar perfect voor!

Industrieel zwart gecombineerd met beige is een mooie basis voor elk interieur. Diepblauw geeft warmte en de gouden kleur zorgt voor een glamorous tintje. De kleuren uit het palet vullen elkaar stuk voor stuk goed aan. Houd je hand maar voor een verfkleur en zie wat dat met de rest van het kleurpalet doet.

Kleurtrend Touch of Glamour
Desiree – bekend van het weblog Vosgesparis – maakte voor Kleurinspiratie de nieuwe kleurtrend voor de maand november. In de kleurtrend Touch of Glamour zie je mooie blauw- en grijstinten die goed passen bij haar eigen stijl. Op haar blog deelt ze haar passie voor wonen en vind je inspirerende interieurfoto’s met zwart, wit en grijs. Lees meer over Desiree in het interview!

Kleur van het jaar
Het blauw uit het palet is door Flexa verkozen tot kleur van het jaar. Een verrassende en stijlvolle kleur. Het is een mooie kleur die binnen no time je interieur wat meer warmte geeft. Het advies van Desiree: breng warmte aan met plaids, zachte kussens of een groot rond gehaakt katoenen vloerkleed in diepblauw.

Kleuren in dit palet (v.b.n.b.):
1. Pitch Black – Farrow & Ball
2. V0.25.25 – Flexa (kleur van het jaar 2013)
3. Lush Olive – Flexa Pure
4. Iets Kleisteen – Flexa mengkleuren

De hierboven getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Credits beeld: Vosgesparis.comREACTIES (0)

Nog geen reacties.

REAGEER

anti-spam

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hier rechts in te vullen.
Let op: de code is hoofdletter gevoelig.


Kunt u de code niet lezen? Probeer dan een nieuwe afbeelding.


Privacy- en Cookiebeleid
Terug